David gore

Can't open OA control panel

Recommended Posts

I installed Online Armor and everything seems fine except I can't open the control panel. Ctrl/alt/home does nothing nor do double clicking the blue and white icon or clicking "configuration".

My Avast Free is blocked so I really need to get to the CP fix that.

Thanks in advance.

David

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think GT500 means what happens if you click your pc start button/all programs/Online Armor/Online armor.

Does the GUI open then?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I suspect you didn't read my post.

My apologies, I may have made an incorrect assumption when I read your post.

What version of Online Armor do you have installed? I assume that this is happening on Windows XP?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Stapp and Gt500,

Thanks for the responce. I was about to say that clicking AO in All Programs did nothing but I closed and shut down AO and restarted it and the GUI opened. Thank you, thank you, thank you both.

Yes, it's on XP, and I have version 5.5.0.1557.

Thanks again,

David

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.