zercomnexus

miniport problem?

Recommended Posts

i have uninstalled online armor from my system and now the internet connectivity is gone, all network drivers have warning signs except for the original two. i am using win 7 64 bit. i have to use linux in order to actually get online anymore, your product will get negative reviews. i just want this issue fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the post you linked, the user specifically mentions device manager. my problem shows no symptoms in the window you linked me to with those instructions. no mention of online armor nor miniports anywhere. id prefer to keep my drivers intact so i can use them later.

im still stuck using linux due to this problem and would greatly appreciate a fully functioning windows again. i have thoroughly googled this problem and have found no useful forums on the subject, and the workaround ive gotten from online armor will lead me to never recommend this product to any techy friend ill ever come across.

Share this post


Link to post
Share on other sites

device manager, under administrator tools. my driver is up to date. but those miniports are still there and my internet access is gone. for w/e reason even when i disable alllll the ports with a warning sign on them the problem persists. that and i cannot delete them, uninstall them, or just plain get rid of them, even as the administrator. HELP!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try reinstalling OA again.

Then boot into safe mode and use OA's own uninstaller (no third party tools) to uninstall.

Reboot and then reboot again.

Is the problem solved?

Share this post


Link to post
Share on other sites

online armor cannot start service nor run in safe mode or normal bootup, nor safe mode with networking. i uninstalled using the start menu icon under online armor hoping that would work. still no internet access and the online armor miniports persist. online armor really wants internet access for me to be able to even access the program in the first place... so i hope i don't need to access the program for me to be able to uninstall it properly. wtf is wrong with this software i mean seriously. ive never had this degree of issues before just trying to uninstall security software. not to mention that this software was the root cause of BSoD until i got rid of this steaming pile of crap.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It doesn't matter that OA won't be able to run in safe mode, in fact that is why you are going to uninstall it in safe mode so it should uninstall cleanly while in safe mode.

Don't forget to reboot twice afterwards.

How are things now?

Did you use Advanced System Care's uninstaller function to uninstall OA first time around?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried installing OA in normal mode and then uninstalling it in safe mode yet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

rebooting twice fixed nothing, the same problem exists now as did before. there are mysterious miniports that show up in device manager, all ports except for the wired connection show a yellow warning triangle. ipconfig shows no adapters connected (except 3 that im not familiar with and am totally unaware of their function, but alas those say "media disconnected" anyways). viewing my network devices now no longer shows my wireless device among them, it did before the reinstall and uninstall process you recommended, so something has changed and it is actually not for the better. and as for the ASC uninstaller the answer is no, i used the programs and features in control panel to uninstall. so here i am.. on linux again. because it can have a firewall that works w/o ******** up wireless drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yours is an unusual situation and I do understand you being angry and frustrated, I would be also. However take a deep breath, and let's keep going.

May I ask that you don't use language such as you did in one of your previous posts? You will notice that I have edited it out.

Can you post a screenshot of what you are seeing please? (click more reply options to attach a screenshot) It would help us to see what you are talking about.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alright, I know this took some time, but between social and school life... This is what I see, I included the devices that I tried disabling and the ones that no longer show up on ipconfig that used to be there. Hope this helps. The underlines indicate the miniports I mentioned that I have never seen before and I cannot seem to uninstall whether I'm admin and regardless of the methods you've recommended.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello zercomnexus,

Sorry you're experiencing troubles.

Could you please take a look if you have any Online Armor network components listed in your network adapters' properties ?

(You can find adapters' properties at: Network & Sharing center -> Change adapter settings -> right-click the each adapter listed there)

If there're any OA'related network components listed in particular network adapters' properties window - could you please try unchecking them

and taking a look if this would help to solve your issue?

Thank you in advance,

Share this post


Link to post
Share on other sites

No online armor components found that I could see, heres a screen cap... No idea what the problem is... Could it be a program conflict? Same issues show up in safe mode w/ networking though. I am really at a loss, I know it didnt start until after the uninstall. But this is unlike anything I've ever come across.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No online armor components found that I could see, heres a screen cap... No idea what the problem is... Could it be a program conflict? Same issues show up in safe mode w/ networking though. I am really at a loss, I know it didnt start until after the uninstall. But this is unlike anything I've ever come across.

"OA Helper Driver" is one of the OA's network components. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.