Jump to content

'BAD_POOL_HEADER' message when try to install OA free version ?


akm
 Share

Recommended Posts

Getting WindowsXP blue screen white characters, 'BAD_POOL_HEADER' error message...

*** STOP: 0x00000019 (0x00000020, 0x88B89358, 0x88B839400, 0x0A15001)

...during scan of 'System files' when using Step-by-step wizard to install OA free version.

So far, tried twice, getting same message each time.

Thoughts ?

Link to comment
Share on other sites

Hello akm,

Could you please post the crash dump here (or send it to me via PM) ?

You can found information about how to configure and/or get crash dumps at:

http://support.emsis...f-blue-screens/

(Please make sure to enable "minidumps", not the full memory dumps ;))

Thanks in advance,

Thank you for the followup.

A photo copy of the error message is attached.

Am assuming the minidump file is C:\WINDOWS\Minidump\Mini052212-01.dmp (64kb) ?

Does BellaVista put it in a special form, or can it be analyzed directly ?

Would rather not load another program if not needed.

Let us know.

Thanks again.

Link to comment
Share on other sites

Hello akm,

Thanks for the photo.

But, I need the actual dump file(s) (yes, those in C:\WINDOWS\Minidump\) in order to see if it's caused by OA or not.

Thank you in advance,

Sent file with PM.

Hopefully what is needed.

Thanks again.

Link to comment
Share on other sites

Hello akm,

The dump analysis has shown 2 things:

1) The BSOD (blue screen) was most likely caused by mbam.sys driver which is a part of MBAM (I believe :))

2) You're using an unsupported OS (Windows XP SP2), so you won't be able to fully use OA because of lack of needed system components available in XP SP3.

Link to comment
Share on other sites

Hello akm,

The dump analysis has shown 2 things:

1) The BSOD (blue screen) was most likely caused by mbam.sys driver which is a part of MBAM (I believe :))

2) You're using an unsupported OS (Windows XP SP2), so you won't be able to fully use OA because of lack of needed system components available in XP SP3.

Thanks much !

Am having some other problems with the PC (cant get IE connection, flashes like starting and then get 'IE encountered a problem' standard error message, etc) so all-in-all maybe good time to try installing SP3.

Not sure what to do about te MBAM thing... ideas ?

Again, thanks for the info... may be back later :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...