Jump to content

Online Armor - Bluescreen when rebooting


Recommended Posts

Hello Folks,

As I installed Online Armor i was prompted to restart my System Win 7 x64) , this is impossible, because i get a BSOD on every restart stating a driver failure.

The stated file is a2util64.sys

As i uninstalled online armor, my systems starts normally (At first I installed Internet Security package - now I only installed Antimalware)

Is there any help on this? Because i want to use my license...

P.S. I am running another Windows 7 x64 machine which is operating perfectly

Greetings

Wayan

Link to post
Share on other sites

Dear Wayan,

VirtualBox is the problem.

Online Armor is incompatible with Virtual Box when installed on the host system

Installing Online Armor on a system that has Virtual Box installed will cause a blue screen.

Reason:

The blue screen is caused by improper parameter validation inside the Virtual Box network driver when releasing NDIS related memory.

Solution/Workaround:

Because the problem isn't caused by Online Armor directly, there is no way for us to fix it. The only way to use Online Armor at this point is to uninstall Virtual Box and switch to another VM solution.

See topic: http://support.emsisoft.com/topic/5208-known-online-armor-issues/

If you have any more questions or problems, just let me know.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...